Ned på jorden?

 

For mange danskere har Corona været en mavepuster. Omvendt har virusset for flere afstedkommet en pause fra hverdagen, og interessen for de eksistentielle spørgsmål er på ny blevet vakt blandt danskerne. Flere kendte ansigter melder uventet ud, at de har ladet sig døbe, mens andre søger efter viden om kristendommen via radio, TV og podcasts.

 

NED PÅ JORDEN er en samtalepodcast for dig, der er nysgerrig efter at lære mere om kristendommen og den danske folkekirke. Undervejs vil du møde mange forskellige præster og mange forskellige meninger. Udsendelserne er lavet uden teologisk facitliste. Enhver præst taler på egne veje med baggrund i sit præsteløfte.

Udsendelserne er for alle, men er du bosat i Allerød og Hillerød provsti, kan det være, at du vil finde en ekstra glæde i at lære mere om dit lokalsamfund, din kirke og måske endda din egen baghave. Udsendelserne tager nemlig deres afsæt i det lokale og i det konkrete.

Titlen NED PÅ JORDEN refererer naturligvis til den mand, der blev født i Betlehem for 2021 år siden; han var himmerige, der kom ned på jorden. Men referencen findes også andetsteds:  I de forskellige podcasts tager forskellige præster fra provstiet ansvar for at få højtsvævende kristne budskaber og begreber NED PÅ JORDEN for at gøre dem forståelige og reflekterbare.

Episoderne varer mellem 25 - 35 minutter.